Sorpac weeg en afzak machine AWRM02

AWRM02

Merk: Sorpac

Soort: Productverwerking

Aanraakbedieningsscherm 7"

Stofafzuigkanaal

Transportwielen

Automatisch smeersysteem van de naaikop

2x PVC band met FDA attest

RVS Constructie € 4.180,- Excl. BTW

Sluitingssensor van de stortkoker € 190,- Excl. BTW

Labelaanvoersysteem € 340,- Excl. BTW

Transparante veiligheidsdeuren (polycarbonaat) € 620,- Excl. BTW

Ventilatoren (set van 2) € 390,- Excl. BTW

Transportbandtrillingsmotor € 840,- Excl. BTW

Invoertrechter vibratiesysteem € 690,- Excl. BTW

Vervanging van de naaikop door 2-draads YaoHan F900 € 3.130,-Excl. BTW

Vervanging van de naaikop door 2-draads Fishbein F100 € 6.910,- Excl. BTW

Etikettenprinter (incl.:rollenframe, montagebeugel, etiketteninvoer) € 8.080,- Excl. BTW

Merk

SorpacIn de zomer van 2018 hebben wij kennis gemaakt met het bedrijf SORPAC en hebben wij de gelegenheid gekregen, om hun machines in Nederland te verkopen.

Over het bedrijf - SORPAC

SORPAC is een Pools bedrijf en fabrikant van productiemachines voor het wegen, portioneren en verpakken van groenten en fruit. Om de hoogste tevredenheid van hun klanten te garanderen, verbetert SORPAC voortdurend hun producten en aarzelt niet om naar nieuwigheden in de industrie te grijpen. SORPAC's specialiteit is onze klanten in de landbouwsector te voorzien van state-of-the-art technologische oplossingen! SORPAC is wereldwijd actief: in Europa, Azië, Amerika, Australië, en hun machines zijn gekocht door klanten in meer dan dertig landen. Het bedrijf groeit elk jaar en neemt meer personeel aan. SORPAC zorgt voor de ontwikkeling van hun personeel en biedt hen mogelijkheden om nieuwe competenties of vaardigheden te verwerven.

Jarenlange ervaring loont

Dankzij de ervaring en knowhow in de sector die zij gedurende meer dan 20 jaar hebben opgedaan, kennen de eigenaars van het bedrijf de behoeften van hun klanten zeer goed. Dit garandeert de volledigheid en kwaliteit van wat SORPAC kan aanbieden, wat zowel professioneel advies vóór de aankoop als de verkoop van machines, hun service en professionele dienst ná verkoop omvat.

Wij benaderen elke klant individueel, omdat zij voor SORPAC het belangrijkst zijn. Bovenal zetten wij ons in om langdurige relaties op te bouwen op basis van wederzijds vertrouwen en om een klantervaring te creëren waar wij alleen maar trots op kunnen zijn. SORPAC's machines voor het wegen, portioneren en verpakken of reinigen van groenten en fruit zijn ontworpen om te voldoen aan de standaard en individuele eisen van elke afnemer. Elke klant is voor ons even belangrijk!

Professionele garantie en service na garantie - met ons vermijdt u kostbare stilstanden!

SORPAC staat niet alleen bekend om de verkoop van machines voor het wegen, portioneren en verpakken van groenten en fruit tegen zeer goede prijzen, maar ook om de service van de hoogste kwaliteit. SORPAC's specialisten behandelen zelfs de meest ingewikkelde storingen en vervangen alle noodzakelijke onderdelen zonder deze bij derden te moeten bestellen.

Efficiënte automatisering van processen zoals het portioneren, wegen en verpakken van groenten stelt u in staat de concurrentie voor te blijven in termen van kostenbesparing, hogere productiviteit, verhoogde productiecapaciteit en verdere versnelling van de ontwikkeling van uw hele bedrijf of boerderij. Bij het kiezen van machines voor de productie is het echter niet de moeite waard om in halve maatregelen te investeren - het is beter om in te zetten op apparatuur van een gerenommeerde fabrikant, zoals SORPAC!

Wilt u gedetailleerde informatie over de werking van de fruit- en groente portioneer- of verpakkingsmachines? Wilt u weten hoe een weegmachine, weeghopper, kanaalweegschaal, combinatieweegschaal of netzakverpakkingsmachine werkt? Neem gerust contact met ons op, wij leggen u graag alles uit en adviseren u over de beste oplossing voor u!

Specificaties

Geschikt voor

Afwegen en verpakken van groenten en fruit in een netzakje

Naaikop

-Draadsnaaimachine New Long NP-07

Max. efficiëntie

Tot 6 ton per uur

Gewicht van de verpakking

1 tot 25 kg (Handmatig 50kg)

Stroom

3x400V