Het begon allemaal meer dan veertig jaar geleden. Pa en ma Cuelenaere hadden een ontzettend mooi en goedlopend akker- en landbouwbedrijf. Wij hielpen pa en ma vaak op de boerderij. Zo kwamen we van alles te weten over de akker- en landbouw én natuurlijk ook over boerderijmachines. Midden in de jaren 90 begon het échte avontuur. Wij namen het akker- en landbouwbedrijf over van pa en ma Cuelenaere. Ineke houdt zich tot aan de dag van vandaag vooral bezig met de boekhouding, terwijl Peter zijn ogen waren gevallen op de in- en verkoop. Vol van energie, kennis en zelfvertrouwen begonnen we aan dit avontuur.

Wat vinden wij belangrijk

Een boerderijmachine is een investering die je niet zomaar elke week doet. Daarom vinden wij twee dingen heel belangrijk: een goede band en eerlijkheid. Een boerderijmachine kopen, moet je met een goed gevoel doen. Geen vage afspraken en informatie over een boerderijmachine, maar helderheid en duidelijkheid. Daarom gaan wij graag face-to-face in gesprek met jou. Zo komen we meer over elkaar te weten en weten we wat we van elkaar kunnen verwachten.

Daarnaast vinden wij eerlijkheid ontzettend belangrijk. Wij komen altijd met een net voorstel en luisteren altijd naar jouw wensen. Als er iets mis is met een machine of er moet onderhoud worden gedaan, dan vermelden wij dit duidelijk naar jou toe. Wij verkopen alleen echte boerderijmachines die wij daadwerkelijk ook zelf zouden gebruiken. Zien wij jou binnenkort bij ons bedrijf voor een nieuwe boerderijmachine?