Boerderijmachines.nl
/


Nieuwe en gebruikte machines

 

Sinds kort (zomer 2018) hebben wij kennis gemaakt met het bedrijf Sorpac en hebben wij de gelegenheid gekregen, om hun machines in Nederland te verkopen.


SORPAC is een Pools bedrijf dat machines produceert voor het wegen en verpakken van aardappelen, groenten en fruit. Zij bieden hun service aan een breed scala van klanten in heel Polen. De eigenaren hebben een ruime ervaring in het ontwerpen en verkopen van de machines. Zij ontwerpen, produceren en verbeteren hun machines voortdurend om zowel de kosten als de tijd die wordt besteed aan het verpakken en wegen van aardappelen, groenten en fruit te minimaliseren. 


Dit is de manier waarop ze hun assortiment optimaliseren en ontwikkelen. De geavanceerde machines die ze maken, zijn innovatief, betrouwbaar, veilig en concurrerend geprijsd. Ze bieden klanten professionele klantenservice, garantie en na de garantie, advies na verkoop. Wat hen van anderen onderscheidt, is een individuele benadering van elke klant en het vermogen om langdurige relaties op te bouwen op basis van wederzijds vertrouwen. Dit zorgt voor loyaliteit en tevredenheid, wat leidt tot een stabiele groei en ontwikkeling, zowel in Polen als in Europa. Ze reageren ook op individuele en niet-standaard behoeften van bepaalde klanten. 

Van zondag 10 november t/m zaterdag 16 november 2019 staan wij met Sorpac op Agri Technica 2019 in Hannover. Wij staan in Hall 25 op Stand K28. Wie weet tot ziens op Agri Technica!

Voor meer informatie over deze beurs, klik op onderstaande balk.


 
Opbellen
E-mail
Info