Boerderijmachines.nl
Nieuwe en gebruikte boerderijmachines

Over Spinnekop : meer dan de inschuurlijnen, de transportbanden, duobanden, stortbunkers en boxenvullers.

De firma Spinnekop werd in 1961 opgericht door de heer Spinnewijn. In deze periode was de mechanisering in de landbouw volop aan de gang. De transportband zou daarin een belangrijke rol gaan spelen. De heer Spinnewijn zag het gat in de markt en startte de firma Spinnekop op basis van deze specialisatie. in 1996 is de firma overgegaan naar de heer De Maeght Marc en de heer Maesen Ronny. Heden ten dage is Spinnekop een metaalconstructiebedrijf, gespecialiseerd in transportbanden voor alle doeleinden en verwerkingsmachines voor landbouw en industrie.


Wij als verdeler van Spinnekop in Nederland, richten ons voornamelijk op de inschuurlijn, de transportband, duoband, stortbunker en boxenvuller.

Aangezien wij een agrarische achtergrond hebben, richten wij ons voornamelijk op de agrarisch gerichte produkten van Spinnekop en dan met name de inschuurlijnen. In het verleden zijn wij bij toeval met Spinnekop in aanraking gekomen, omdat we zelf een goede transportband nodig hadden. Inmiddels is ons contact uitgegroeid tot een goede onderlinge verstandhouding en zijn wij met het bedrijf Cuelenaere Agricultural Equipment verdeler in Nederland voor Spinnekop.

In het volgende filmpje zijn we demo aan het draaien met de inschuurlijn van Spinnekop op de beurs Agro Techniek Holland (ATH)


In het onderstaande filmpje zijn we thuis de uien aan het inschuren in 2017